Tips om energie te besparen
Energie startpagina

Bespaar energie

Sorteer de koppelingen in deze besparingstips rubriek op:  

Energie besparen doe ik zo

Energiebesparendoeikzo.nl is een initiatief van de de milieufederaties Drenthe, Friesland en Groningen met adviezen, tips en wetenswaardigheden om energie te besparen alsmede nuttige adressen die u kunnen helpen bij energiebesparing.

VROM > energiebesparing

Het dossier energiebesparing van het ministerie van VROM geeft u praktische tips over hoe u uw energieverbruik terug kunt brengen. Aan de orde komen onder andere energieverbruik van auto's en huishoudelijke apparatuur, isolatie, verlichting, groene stroom en milieubewust kamperen. Verder zijn er relevante publicaties te downloaden.

Energielabel.nl

Op Energielabel.nl, een website in beheer van Milieucentraal, kunt u zoeken naar apparaten die zuinig omgaan met energie. Tevens wordt er informatie geboden over alle energielabels (AAA, AA, A, B, C enz.) en keurmerken (o.a. HR, GEEA, Energy+) die Nederland rijk is en wordt tevens uitgelegd wat precies het nut van een energielabel is.

Energie besparen startpagina

Milieucentraal

Waar kunt u op besparen en waar moet u bij aanschaf van apparatuur op letten? Milieu Centraal biedt zowel handige tips die direct besparing opleveren als besparingstips die eerst een investering vragen, zoals bijvoorbeeld in het geval van maatregelen m.b.t. isolatie of bij aanschaf van energiezuinige apparaten.

  Help mee aan het opbouwen van deze energie besparen startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar energie | Suggesties voor besparingstips? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen