Energie - Online meterstanden
Energie startpagina

EANCodeBoek.nl

Energie » Online meterstanden » EANCodeBoek.nl
EANCodeBoek.nl

Met behulp van deze website kunt u de identificatiecode (EAN-code) opzoeken van uw aansluiting op het elektriciteitsnet en het gasnet van Nederland.

• Bezoek de website »

Met behulp van deze website kunt u het Europees Aansluit Nummer (EAN-code) opzoeken van uw aansluiting op het elektriciteitsnet en het gasnet van Nederland. Deze code wordt door energiebedrijven onderling gebruikt, om er op die manier zeker van te zijn dat ze het over dezelfde aansluiting hebben. Met behulp van de EAN code kan uw eventuele nieuwe energieleverancier een aantal gegevens opvragen bij uw huidige leverancier, zoals het jaarverbruik. U kunt de code van uw aansluiting zelf ook opzoeken op de site.

  Meer informatie : EANCodeBoek.nl »
  Gerelateerde rubrieken:
•   Energie » Online meterstanden

•   Tip deze EANCodeBoek.nl pagina aan een bekende »

Hieronder kunt u deze pagina met informatie over EANCodeBoek.nl doorsturen. Vul uw naam en uw e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als u klaar bent op 'verstuur', dan regelen wij de rest!

Uw naam
Naam ontvanger
Uw e-mail adres
E-mail adres ontvanger

Voer het controlegetal in:
 

Disclaimer
De inhoud van deze pagina is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Geld-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de verstrekte informatie en eventuele directe of indirecte schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

EANCodeBoek.nl pagina, categorie online meterstanden.

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen