Duurzame energie
Energie startpagina

Duurzame energie

Sorteer de koppelingen in deze groene stroom rubriek op:  

1 gerelateerde rubriek:

Eneco Groenvast

Wilt u niet afhankgelijk zijn van prijsschommelingen op de energiemarkt? Met Eneco GroenVast profiteert u 3 jaar van een vaste leveringsprijs voor groene stroom en gas. De ecostroom van Eneco wordt opgewekt uit duurzame bronnen zoals biomassa, water en wind.  tip

Vergelijk.nl > groene energie

Op Vergelijk.nl kunt u de prijzen van energieleveranciers van zowel groene als grijze energie met elkaar vergelijken. Na het invullen van uw postcode en dag- en nachtverbruik van energie en gas krijgt u een uitgebreid overzicht van leveranciers.

Groene-energie.nl

Deze site van het Ministerie van Economische Zaken geeft u alle informatie over wat groene energie is.

Dossier Groene Energie

Dossier Groene Energie van het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu legt uitgebreid uit wat groene energie precies is. Er zijn onder meer een vraag en antwoord sectie, een overzicht van wetten en regels, kamerstukken, publicaties en informatie over subsidie te vinden.  tip

Groene energie startpagina

Nuon Natuurstroom

Nuon Natuurstroom is stroom die voor 100% uit wind, zon en water wordt gewonnen. Wilt u bijdragen aan een beter mileu en stijgingen in de energieprijs voorkomen? Meldt u dan vandaag nog aan voor Nuon VastePrijsNatuurstroom.

WNF > groene energie

Informatie over groene energie van het Wereld Natuur Fonds. Er wordt beknopt uitgelegd wat groene energie is en wat de voornaamste voordelen ervan zijn.

Organisatie voor Duurzame Energie

ODE is een landelijke vereniging van personen die meer willen doen met duurzame energie en vinden dat ook de regering het gebruik en het opwekken van duurzame energie meer moet stimuleren. ODE ondersteunt lokale en regionale zon- en windverenigingen, waarvan het de koepelorganisatie is.

  Help mee aan het opbouwen van deze groene energie startpagina: voeg zelf een relevante site toe!

Terug naar energie | Suggesties voor duurzame energie? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen